Tuzluca Anaokulu

Vizyon: Çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını hedefliyoruz. İleri eğitim düzeylerine ulaşılabilecek merak ve aydınlıkta; yaşamdaki değişimleri kolayca karşılayabilecek eğitim ve birikimi yakalamış insanlar yetiştirmek, Ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Daima sosyal yaşantıyı çeşitlendirip zenginleştirecek yatırımlara önem vermek; tüm kaynaklarını eğitim alanında kullanmak, Öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren; akademik başarısını yükselten, çalışmaları eğitim alanında referans gösterilen, etkin ve öncü bir kurum olmak ilkemizdir.

Misyon: Özgüveni ve farkındalık düzeyi yüksek, ilgi ve yeteneklerinin farkında; kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü, öğrenmeyi seven ve mutlu bireyler olarak yetişmelerine temel oluşturarak okul yaşamını sevdirmek ve ilköğretime hazırlamak.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://tuzlucaanaokulu.meb.k12.tr

Adres - YENİ MAH. ABBAS ADA CAD. YIBO LOJMANLARI BLOK NO 18 TUZLUCA / IĞDIR

Öğretim Şekli :Normal eğitim yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezi

Adres - YENİ MAH. ABBAS ADA CAD. YIBO LOJMANLARI BLOK NO 18 TUZLUCA / IĞDIR

Ulaşım YÜRÜME MESAFESİ

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 500 metre ilçe merkezine uzaklıktadır. il merkezine 40 km uzaklıktadır